Predjela

KRUMPIR, TVRDO KUHANA JAJA I RADIČ

  • Ispis

 KRUMPIR, TVRDO KUHANA JAJA, RADIČ

Možda će Vam biti neobični neki od recepata, ali pridržavajući se pravilne i zdrave prehrane, nije loše ponekad pokušati s nekim od prirodnih poruka i željama našeg organizma za određenim promjenama, koje ni na koji način ne mogu ugroziti zdravlje, a mogu samo pridonijeti tome da se bolje osjećamo već time što smo nešto promijenili.  

 

 

Sastojci:

Krumpir,

jaje,

zeleni radič,

maslinovo ili sezamovo ulje,

sol, papar, limun, senf 

 

Postupak:

 

Na kriške narežite tvrdo kuhana jaja i krumpir. Radič razdijelite na 2 do 3 grmića. Srčiku – bijeli dio nasjeckajte. Sve pomiješajte lagano u velikoj zdjeli za salatu i začinite umakom od maslinovog ulja, češnjaka, limuna, senfa  i nekim začinima po vašoj želji – bosiljak, majčina dušica, timijan itd. Poslužite s prilogom od prepečenog integralnog kruha. 

Predavanje u Udruzi, 24.4.2006. na temuKombiniranje hranepravilnim kombinacijama do zdravlja“, Predavači: dr. Slađana Divković, Sonja Njunjić i Mirela Vidović

 

 

 

Vidi: SAVJETI/Prehrana/Kombiniranje namirnica